ImproDANS

Subtitle

Undervisning

Jeg tilbyr undervisning for studenter og voksne i samtidsdans, improvisasjon og kroppsbevissthet. Jeg gir lengre kurs over høst- og vårterminene, kortere helgeworkshops, og tilbyr privattimer/ bevegelsesveiledning for enkeltpersoner eller grupper.

I min undervisning tar jeg utgangspunkt i moderne/samtidsdans og releaseteknikk. Jeg jobber med kroppsbevissthet, praktisk/funksjonell anatomi for å utvikle og utvide kroppens bevegelsespotensiale og for at hver og en skal bli kjent med sitt bevegelsesspråk. Gjennom improvisasjonsoppgaver og ensembletrukturer utvikler vi tilstedeværelse, instinkter og klare valg for å kunne leke, komponere og utvikle opplevelser i samspill med hverandre. 


Kurs høsten 2017: 


KURS I KROPPSBEVISSTHET OG BEVEGELSE
med Karen Høybakk Mikalsen

Torsdager fra 31. august til 5. oktober 
Kl 17.00 - 18.30: Kroppsbevissthet
Kl 18.45 – 20.15: Bevegelse 

Kurs i kroppsbevissthet
Et kurs for deg som ønsker å få bedre holdning, friere pust og bedre sirkulasjon i kroppen. Gjennom bevegelse, berøring og visualisering kan vi bli bevisst våre vaner og hvordan spent muskulatur former kroppen vår. Ved å finne dyp avspenning og aktivere “glemte” muskler kan spenningene frigjøres og vi kan bevege oss mer fritt.

Kurs i bevegelse
Med utgangspunkt i samtidsdans og releaseteknikk vil vi vekke sanser og instinkter og hente fram lek og nysgjerrighet for å undersøke kroppens bevegelsesmuligheter. Gjennom utforskende oppgaver og improvisasjoner samler vi verktøy for å komponere og skape opplevelser i samspill med andre.

Kursene er åpne for alle. Begrenset antall plasser.


PRIS: kr 900 per kurs. Kombopris for begge kurs er 1700,-
Det er mulighet for å komme enkelte ganger på kroppsbevissthetskurset for kr 175 pr gang. Påmelding i forkant gjelder for å sikre plass. De som kjøper fullt kurs har prioritet.

NÅR: 6 torsdager fra 31. august til 5. oktober 

HVOR: Qigongsenteret, 4. etasje i Grønlandsleiret 14. 

Påmelding innen 28. august til: karen_mikalsen@hotmail.com


Karen Høybakk Mikalsen er dansekunstner, koreograf og pedagog med utdannelse fra Oslo, Stockholm, Salzburg og New York. Hun har fordypet seg i moderne/samtidsdans med fokus på releaseteknikk, improvisasjon, kontaktimprovisasjon og ensemblearbeid (Ensemble Thinking). Hun har stor interesse for den fysiske, undersøkende, opplevelsesbaserte anatomien, holdningsarbeid og kroppslige/somatiske metoder som Kleinteknikk og Body-Mind Centering. Karen har også grunnutdannelse i Rosenmetoden.

Bilder

Events

Recent Videos

5863 views
6140 views

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.